Luxe interieur accessoires en meubels

Een eyecatcher voor je interieur

Verrijk je woonkamer, eetkamer of een andere ruimte met lokaal gemaakte interieuraccessoires en meubels van Thes Design.
De producten zijn zorgvuldig zelf ontworpen en geproduceerd in Nederland, door geselecteerde vakmensen. Hierdoor bieden de producten een unieke combinatie van verfijning en duurzaamheid.
De producten van Thes Design zijn over het algemeen gemaakt van metaal en hebben een stoere, industriële, minimalistische en speelse uitstraling.

Thes Design omarmt de natuurlijke uitstraling en patronen van het  basis materiaal, maar erkent ook dat het toevoegen van kleur een extra dimensie kan toevoegen aan een product en/of je interieur.

Thes Design begrijpt het belang van individualiteit. Daarom biedt Thes Design de optie om producten aan te passen aan jouw unieke smaak en voorkeuren, zoals een andere kleur of maat. Zodat het product ook in jouw interieur het beste tot zijn recht komt.

Wil je echt iets unieks? Een op maat gemaakte tafel, kast, of een ander interieur item, Thes Design brengt jouw vraag of idee graag tot leven met een ontwerp op maat.


WIE IS THES DESIGN
Thes Design is een klein ontwerp bureau in interieur accessoires en meubels, opgericht door Thessa Bakker. 

Thessa is in 2017 afgestudeerd als Industrieel Product ontwerper, maar heeft ook nog opleidingen in de interieur / binnenhuis architectuur gevolgd.

Na haar afstuderen is Thessa gaan werken in de meubel branch als product developer. Echter bleef het kriebelen om zelf ook producten te ontwerpen en produceren voor een eigen label. Naast haar baan als product developer is dan ook in 2020 Thes Design ontstaan.